R.C. De Oude Molen

Het werd weer eens tijd om een kijkje te gaan nemen bij de training van de zomershow op dinsdag.

DSC_0578

Vervolg Zomershow

 

Ik moest even wachten en zag Jill zitten, zij speelt de hoofdrol in deze zomershow. Zij is Pinokkio!! Ik vroeg aan Jill of ze veel nummers moest schaatsen. Dat moest ze vertelde ze, maar dat vond ze helemaal niet erg. Ik zei: Dat is toch moeilijk om met die houten benen op rolschaatsen te staan? Nee hoor zei ze, dat komt helemaal goed. Nou dat denk ik ook wel. Ze vertelde dat ze heel veel vriendjes had en ook een geweten, Nina Ballerina. Zij probeert Pinokkio de goede weg op te helpen maar dat lukt niet altijd.

Femke en Astrid waren druk bezig om de kinderen om de goede plek neer te zetten en te vertellen hoe ze moesten rijden. Toen startte de muziek, ik hoorde ROLLEN ROLLEN ROLLEN en zag de kinderen hun handen tegen elkaar aan wrijven.
DSC_0439

Na afloop had ik een gesprekje met Cloë, Manouk, Noah en Eline. Ik vroeg waarom heet het liedje ROLLEN? Ze vertelde dat hun de kinderen zijn die meegelokt waren om naar een plek te gaan waar ze zoveel mochten snoepen als ze wilde. Alleen daar aangekomen bleken ze te moeten werken in de fabriek van Grimaldini. Ze moesten 100 sigaren rollen, daarom heet het liedje ROLLEN!!!
DSC_0444

En weet je wat ze met de sigaren moeten doen? Ze moeten ze allemaal oproken en dan gebeurd er iets!!!!!

Zijn jullie benieuwd wat er dan gebeurd, kom dan kijken naar de zomershow

Pinokkio in de Rollerhal aan de Lage Heesweg op 22 juni 2014