R.C. De Oude Molen

Spaar de witte WK-veren van Plus supermarkt voor de club

Gerard_Joling_WK

Bij supermarkt Plus kun je nu sparen voor leuke WK-veren. Ze zijn bedoeld om het aanstaande wereldkampioenschap voetbal mooi te versieren en de gezelligheid te vergroten. Maar onze creatieve dames van de kostuumafdeling zien het anders: “die witte veren passen precies bij de kostuums die we ontworpen hebben, het lijkt er wel voor gemaakt!”

Het is nog hoog zomer, maar er wordt al maanden gewerkt aan de kostuums voor onze jaarlijkse KerstROLLERshow. In die Show hebben we ook altijd een paar gigantische acts waarbij de hele club op de baan verschijnt in kostuums met alles erop en eraan. Het is allemaal nog geheim hoe een en ander eruit gaat zien, maar we hebben uit zeer betrouwbare bron vernomen dat dit toch wel een geweldige act gaat worden. Aan de kostuums zal het zeker niet liggen.

Voor dat speciale nummer kunnen de creatieve dames van het atelier de witte veren van PLUS heel goed gebruiken!

De rode, oranje en blauwe kun je zelf houden (of je ruilt ze) en de witte breng je naar de club! Alvast super bedankt. In december zien we ze dan terug, en kunnen we zien of RC De Oude Molen er net zo mooi, of zelfs nog mooier, in uitziet dan Gerard Joling.
Gerard_Joling_WKkopie

We hopen dat iedereen mee helpt met sparen, want bij de kostuumafdeling van RC De Oude Molen hebben ze altijd veel nodig. Op ieder kostuum maar 1 veertje is natuurlijk niet voldoende. Dus:

Hup haal je boodschappen bij PLUS

Versier het voetbal WK met de blauwe, de rode en oranje

PLUS, de witte veren zijn voor de ROLLERclub

PLUS geeft meer, veel meer

Hopelijk geeft PLUS ons veel witte veren, veel meer!

Je kunt je witte veren in een zakje doen, en als je dat op de trap naar het atelier legt, dan komen ze vanzelf bij de juiste mensen terecht. Iedereen mag mee sparen, en we hopen natuurlijk dat ze bij PLUS ook met ons mee willen sparen.
tooi_productafbeelding_v2

Alvast hartelijk dank voor iedere witte veer! We willen er meer, veel meer!

En in december kunnen we zien wat er mee gemaakt is