R.C. De Oude Molen

Interland verslag

Op woensdag vertrokken we al vroeg naar Zwitserland met als eindbestemming Zürich, onderweg even een stop in België om de Belgische ploeg op te halen. De reis had wat langer geduurd dan verwacht.

We sliepen met zijn allen in een jeugdherberg. Kimberly sliep met Rosa, Karen en Natalie op een kamer en ik sliep bij Sylvia, Nikkie en Sharon. Dat was erg gezellig.

Donderdag was de landentraining. De training van Kimberly en mij gingen heel goed, al was het wel wennen aan de baan. ’s Middags waren we vrij en hebben we met z’n allen een quiz gedaan in de jeugdherberg.

 

Vrijdag moest Kimberly al vroeg haar bed uit voor de training, zelf kon ik uitslapen. Wij werden om 13.30 uur opgehaald, zelf moest ik pas om 18.30 uur trainen. Om 19.00 uur begon de openingsceremonie. Mijn korte kür wedstrijd was erg laat, ik moest rond 22.15 uur mijn korte kür rijden. Gelukkig ging het heel goed. Foutloos! Een enorme opluchting omdat ik natuurlijk het hele jaar nog geen wedstrijden gereden had. Na mijn korte kür stond ik 6e. De andere senioren uit Nederland: Sylvia 4e en Nikkie 9e.

http://youtu.be/4DLN0O1sp5g

 

 

 

Zaterdag moest Kimberly weer heel vroeg uit bed. Om 06.45 uur vertrok de bus naar de baan. Het was ongeveer een half uur rijden met de bus en de wedstrijd van de mini’s begon al om 08.00 uur. Kimberly had een goede kür gereden en was zeer tevreden. Ze werd knap 10e. Ik moest mijn lange kür pas op het einde van de dag rijden. Ook mijn lange kür ging super goed! Ook foutloos. Uiteindelijk steeg ik een plekje en ben ik 5e geworden. Waar ik super trots op ben. De andere senioren uit Nederland: Sylvia werd uiteindelijke 3e en Nikkie 9e.


 

Na de sluitingsceremonie zijn we meteen naar huis gereden. Het waren vermoeiende en lange dagen, maar het was super gezellig en de resultaten mogen er zijn!

Groetjes, Marloes.