R.C. De Oude Molen

Rollerkamp!!!!

Dag 1.

Het rollerkamp begon op 16 oktober. Deze dag hadden we eerst de groepjes door gekregen. Toen moesten we onze jassen pakken en naar de speeltuin, De Octopus. Hier kregen we een lijst met verschillende spullen die we moesten gaan zoeken. Na een uur moesten we terug komen en een rebus oplossen. Als we deze goed hadden kregen we 3 cijfers en hiermee moest je een code maken voor de kluis met snoep. Toen we terug gingen naar de rollerhal moesten we daar schortjes gaan versieren.

 

Als iedereen de schortjes af had gingen we dansjes maken die we de volgende dag voor de ouders zouden doen. Toen deze klaar waren gingen we lekker frietjes eten. Daarna gingen we “ren je rot” spelen, dat was een soort quiz

 

Na de quiz mochten de kinderen vrij spelen. Om 10 uur moesten de jongste kinderen naar bed en de oudere kinderen mochten toen een spel doen in de kantine.

 

 

 

Na een tijdje moesten de andere kinderen gaan slapen en omdat de rest ook moe was gingen ze ook naar de kleedkamer. Hier werd nog wat gepraat en toen ging de leiding en het rollerkamp team ook maar eens (een poging wagen tot) slapen.

 

 

Dag 2


De kinderen waren al snel wakker en waren erg blij. Ze kwamen ons (de leiding) met z’n allen wakker maken. Al snel moesten we ons bed uit voor de ochtendgymnastiek, die wij al hadden voorbereid. Het was heel leuk.

 

 

Hierna gingen we ontbijten en er werd heel goed gezorgd door het rollerkamp team!

 

Na het ontbijt moesten alle spullen weer ingepakt worden en daarna kon er even fijn gespeeld worden. We hebben ook nog met z’n allen fruit gegeten en cupcakes versierd.

 

De cupcakes zagen er erg leuk uit. Al snel kwamen de ouders, maar voordat de kinderen mee naar huis mochten moesten we eerst nog even dansjes laten zien die we per groepje hadden gemaakt. En alle liedjes waren in het teken van het leuke thema van dit jaar; snoepjes. Hierna mochten alle kinderen naar hun papa & mama toe en weer naar huis.
Het rollerkamp was super!
Groetjes Janne en Lianne.