R.C. De Oude Molen

KerstROLLERshow 2017 ‘Fairytales’

De kerstROLLERshow zit er weer op. Wat was het een geweldig weekend! Drie keer een uitverkochte zaal, de rijdsters hebben ervan genoten. Het publiek was enthousiast, we kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekend.

Donderdag begon de opbouw van de kerstshow, deze verliep erg goed. Op de eerste dag werd er al hard gewerkt om zoveel mogelijk af te krijgen. Op vrijdag werden alle puntjes op de i gezet en het decor zag er prachtig uit. Op vrijdagavond was het al helemaal klaar. Het was precies geworden zoals we het in gedachten hadden. De show kon beginnen.

Op zaterdagochtend werd er eerst nog getraind door alle showgroepen. Even wennen aan de baan, want deze is toch wat stroever en groter dan onze eigen baan. Ook dit verliep erg soepel. Rond 13.00 konden we beginnen met de generale. De hele show doorlopen en kijken of alles klopt. Hier en daar nog wat kleine foutjes, maar dat is in een generale nog niet zo erg. De rijdsters waren er klaar voor. Om 19.00 kon het dan echt beginnen. Hier en daar wat gezonde spanningen, maar iedereen had er erg veel zin in. De show verliep erg goed. De rijdsters en het publiek genoten met volle teugen van de sprookjesachtige show. Vooral het labyrint viel in de smaak bij het publiek, maar ook onze jongste rijdsters als dalmatiërs waren erg leuk. Rond 22.00 kon iedereen moe maar voldaan naar huis, uitrusten voor de volgende drukke dag.

Zondagochtend 9.00 stond iedereen weer paraat. Haren vlechten, make-up doen en omkleden. Om 11.00 kon de tweede show beginnen. Ook deze show verliep super goed. Onze diamanten bruidsparen hebben erg genoten van de show, ze vonden het erg leuk dat ze uitgenodigd waren. Na de show snel even wat frietjes eten en daarna lekker nog even dansen op de baan voordat de volgende show begon. Om 16.00 was de laatste show, en ook deze verliep vlekkeloos. Daarna kon het afbreken weer beginnen, vele vrijwilligers hebben geholpen om alles zo snel mogelijk opgeruimd te krijgen. Tijdens het afbreken kwam Frank van de Kam met heerlijke broodjes en pulled pork aan om onze vrijwilligers te voorzien van wat eten. Frank, super bedankt, het was heerlijk!

Het was een geweldig weekend, veel positieve reacties gekregen van het publiek! Wij willen al onze vrijwilligers die aan deze show mee hebben geholpen, op welke manier dan ook, enorm bedanken! Zonder hun zouden wij nooit zoiets moois neer kunnen zetten. Ook willen wij al onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage. Nu lekker uitrusten, zodat we over een tijdje weer kunnen beginnen aan kerstROLLERshow 2018.

Binnenkort het volledige verslag op de site met heel veel foto’s!