R.C. De Oude Molen

SkateSwing was een echt Hollands Feestje

Zaterdag 25 november vierde de SkateSwing een Hollands Feestje ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van RC de Oude Molen. Er kwamen bijna 150 kinderen naar de Rollerhal om dit feestje mee te vieren.

’s Middags werd de zaal door de vrijwilligers van de SkateSwing feestelijk op zijn Hollands aangekleed. Er werden vele ballonnen opgeblazen en een flink aantal meters oranje slingers en vlaggen opgehangen.
Al voor 19.00 uur kwamen de eerste feestgangers binnen en rond 20.00 uur waren er bijna 150 skeelerende en rolschaatsende kinderen in de hal. De ouders zochten een plekje in de kantine en waakten over het drinken en de lekkernijen die de kinderen even bij hen in bewaring gaven.

Er was voor deze avond een schminkhoek ingericht, waar vele kinderen gebruik van maakten. Steeds meer kinderen met mooie geschminkte gezichten kwamen voorbij gereden. Op het einde van de avond waren er maar weinig kinderen die geen oranje of rood/wit/blauwe tekeningen op hun gezicht hadden. Ook was er een speciale fotohoek ingericht waar de kinderen op de foto mochten in een grote zilveren lijst. Er waren snorren, hoedjes en brillen om de foto nog leuker te maken. Alleen, met zijn tweeën of met een hele groep op de foto, in elk geval een leuk aandenken aan deze supergezellige SkateSwing.

Er was ook nog een lekker hapje voor alle aanwezige ouders en begeleiders van de kinderen in de kantine.
Zoals aangekondigd waren er prijzen voor de mooist en origineelst verklede kinderen. Vier kinderen kregen een SkateSwing kaart, zodat ze in 2018 een keer gratis naar de SkateSwing kunnen gaan.

De deejays hadden de muziek helemaal aangepast op het thema en dus werden er vele Hollandse hits gedraaid. Hierbij nog mooie lichteffecten en wat rook voor de sfeer en het feestje was helemaal compleet.
Het team vrijwilligers van de SkateSwing wil Bouwmans Tricotage en Rijkers Naaimachines bedanken voor de mooie nieuwe blouses en polo’s met logo.
Klik op kopje foto’s voor alle foto’s van deze avond.