R.C. De Oude Molen

Laatste wedstrijden van het seizoen

In de komende weken worden de laatste wedstrijden van dit seizoen gereden. In het weekend van 9 en 10 september wordt de tweede B-klasse wedstrijd gehouden. In het weekend van 23 en 24 september wordt de NRB-cup gereden en in het weekend van 30 september en 1 oktober is het de beurt aan de beginners van de club. Alle drie de wedstrijden worden gereden in Kerkdriel.

De tweede B-klasse wedstrijd op 9 en 10 september is een voorproefje voor de NRB, die twee weken later zal plaatsvinden. Beide wedstrijden zijn voor de B-klasse en hier zullen ook dezelfde personen aan mee doen. Op de zaterdag is het de beurt aan de supermini’s t/m de espoirs. Op zondag is het de beurt aan de oudere rijdsters, namelijk de cadetten t/m de junioren. Er zal in alle disciplines gereden worden, namelijk figuren, vrijrijden en dans. Alle rijdsters zijn na de vakantie weer heel hard aan de slag gegaan om zo goed mogelijk te kunnen presteren tijdens de wedstrijden!

Deelnemers van RC de oude molen:
Supermini B vrijrijden:
Luna Hurkmans
Danique Gilsing
Anouk van de Akker
Eline Verboven
Lana Raaijmakers

Mini B vrijrijden:
Danique de Groot
Anne van de Aa
Pleun Willems

Mini B dans:
Anouk van de Akker
Anne van de Aa
Pleun Willems
Danique de Groot

Espoir B dans:
Jill Donkers

Cadet B figuren:
Kimberly van Schijndel

Cadet B vrijrijden:
Kimberly van Schijndel
Chloë Donkers

Cadet B dans:
Chloë Donkers

Jeugd B figuren:
Lisanne Kanters

Jeugd B vrijrijden:
Ingrid Biemans

Junior B dans:
Janne van Lieshout

Deelnemers +tijdschema NRB-Cup 23-24 september 2017

Als laatste wedstrijd van het seizoen is de beginnerswedstrijd. De jongste leden van de club zullen hier aan mee doen. Zij hebben in mei al eerder een wedstrijd gehad en zij kunnen nu laten zien hoeveel ze de afgelopen tijd weer hebben geleerd! Er zullen ook een heleboel beginners van RC de Oude Molen aan deelnemen. Ook zij zijn na de vakantie weer hard aan de slag gegaan om de kür weer in orde te maken en alles zo perfect mogelijk te rijden. Wij hopen dat iedereen tijdens de wedstrijd kan laten zien waar die voor heeft getraind.

Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier tijdens alle wedstrijden!