R.C. De Oude Molen

Met buschauffeur Pim naar het NK Show

De Nk-equipe van RC De Oude Molen reist dit jaar veilig en vertrouwd in de mooie witte Scania touringcar van chauffeur Pim naar Almere en terug.

Pim Goos, van KMT tours, bracht ons al veilig naar diverse plekken in Europa. Zo was hij er afgelopen jaar bij, toen we naar Italië gingen. Ook in Frankrijk was hij onze eigen chauffeur, die zorgde voor een voorspoedige reis. Met aandacht voor de veiligheid en veel gezelligheid in de bus. Naar Portugal ging de EK-equipe met het vliegtuig, toen haalde Pim de ploeg op bij het vliegveld in Duitsland.

Het is fijn reizen met Pim achter het stuur, niets is hem te gek. Een ander muziekje op de radio, een mooie film bekijken, of gebruik maken van de microfoon. Een extra ritje tijdens het verblijf bij het EK. Het kan allemaal.

 

Het rolschaatsen was voor Pim eerst een onbekende sport, maar inmiddels is hij helemaal ingewijd, in alle ins en outs. Bij de diverse EK’s waar hij RC De Oude Molen veilig heen bracht, genoot hij van de wedstrijden, en was hij fan van de teams van De Oude Molen. Voor Pim was het klip en klaar dat hij ook bij dit NK de aangewezen chauffeur is om het team veilig naar Almere, en terug naar huis te vervoeren. Dus brengt hij de ploeg voor een vriendenprijsje, en dat vinden we allemaal superfijn!

 

Bedankt Pim van KMT tours!

 

Pim brengt je met zijn mooie witte touringcar naar alle plekjes in Europa die je maar bedenken kunt. Dus als je nog eens een groepsreis gaat boeken, kijk eens even op de site van KMT tours.

 

Klik hier voor de site (www.kmttours.nl)

 

Naast rijden in een touringcar, zorgen voor veiligheid en gezelligheid in de bus, en het kijken naar rolschaatsen, houdt Pim ook wel van een potje verbaal “sparren”. Afgelopen jaar in Italië was hij samen met Yvonne vaak goed op dreef. Maar, heey Pim, bij het NK mag dat pas na de wedstrijd hoor!

 

Goede reis!