R.C. De Oude Molen

Roefelen bij RC de Oude Molen

2016-06-11-08.17.19 2016-06-11-10.13.57

Op zaterdag 11 juni was het weer roefelen bij RC de Oude Molen. Na een paar jaar afwezig te zijn geweest met het roefelen i.v.m. de zomershow, konden dit jaar weer vele kinderen kennis maken met het rolschaatsen.
Om 9.00 uur kwamen de eerste twee groepen. Even zoeken welke rolschaatsen passen en dan de baan op, proberen of je goed voorruit kunt. Sommige kinderen schaatsen meteen weg, terwijl anderen heel voorzichtig voorruit probeerde te komen. Maar met wat hulp van enkele leden en de begeleiding lukte het bij de meeste om na een tijdje wel zelfstandig voorruit te komen op de rolschaatsen.
Enkele kinderen en hun begeleiders hebben ook een kijkje genomen in ons atelier. Daar konden ze enkele van de vele kostuums bewonderen.
Anouk en Isa hadden een dansje voorbereid. Op de muziek van hoelahoep lieten ze zien wat je allemaal op de rolschaats kunt doen. Ook werden er wat spelletjes gedaan op de rolschaatsen.
IMG_4052 IMG_4060 IMG_4061
Sommige hadden niet echt zin het rolschaatsen en gaven een kleine demo breakdance weg.
Soms was het hard werken en daar krijg je natuurlijk dorst van. In de kantine konden ze even een korte pauze pakken met wat drinken en iets lekkers. De meeste kinderen vonden het leuk en het uur was dan ook zo voorbij.
Er staan nog meer foto’s onder het kopje foto’s.
Hopelijk tot volgend jaar.