R.C. De Oude Molen

Zomershow Ode aan K3 2016

 

poster_PRESS zomershow 2016
Ode aan K3

Op Zondag 17 juli zal de jaarlijkse Zomershow gereden worden. Deze show wordt gereden door onze jongste leden, tot ongeveer 10 à 11 jaar jaar.
Ieder jaar zetten zij ondanks hun jonge leeftijd een spetterende show neer en dit vergt heel veel training en voorbereiding want we willen dat alles klopt. Niet alleen het decor maar ook het samenspel de mimiek en natuurlijk het schaatsen moet worden afgestemd op elkaar. Voor de jonge meiden vergt het veel discipline want er moeten heel veel nummers worden ingestudeerd.
Al vele thema’s passeerde de revue van sprookjes en musicals tot een reis om de wereld, vorig jaar bleven we gezellig in Nederland en hadden onze rijdsters iedereen vermaakt met de oer-Hollandse gezelligheid.
Dit jaar komen er spetterende optredens van onze zuiderburen. Onze rijdsters brengen een Ode aan K3. Vorig jaar konden vele meisjes een auditie doen om de nieuwe K3 te worden en dit jaar was het afscheidsconcert van Karen, Kristel en Josje. Vele hits komen tijdens deze show voorbij en alle rijdsters kruipen een keer in de huid van K3. Misschien worden zij wel de toekomstige K3.
Kom dus op zondag 17 juli naar deze spetterende optredens kijken en zie hoe onze jongste rijdsters de liedjes brengen van K3 op rolschaatsen
Er zijn 2 shows namelijk om 13:00 en om 16:00 uur en de entree bedraagt € 5,00.
Kaarten zijn vooraf te bestellen op kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl
Op vrijdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur en op dinsdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur is Ilse van Ham in de kantine, bij haar kun je de kaartjes kopen of ophalen.