R.C. De Oude Molen

Rollerdisco in Carnavalssfeer op 18 februari 2017

Na een zeer druk bezochte eerste SkateSwing in januari staat er een wel heel speciale versie van deze maandelijkse rollerdisco op het programma.
Op zaterdag 18 februari wordt in de rollerhal aan de Lage Heesweg 1 in Beek en Donk, een rollerdisco georganiseerd die geheel in het teken staat van Carnaval.
Deze SkateSwing die meestal in het laatste weekend van de maand plaatsvindt is vanwege de schoolvakantie en het Carnavalsweekend naar voren gehaald.
De avond wordt vooral georganiseerd voor de jeugdigen maar de ontwikkeling dat ook hun ouders steeds vaker niet alleen vanuit de gezellige kantine toekijken maar ook de rolschaatsen of skates onderbinden, wordt van harte toegejuicht!
Het maakt dit evenement tot een gezellig familiegebeuren.

Tijdens deze avond is er voldoende toezicht en personeel aanwezig om letterlijk alles op rolletjes te laten verlopen.
Twee jonge deejays zullen op 18 februari tegemoet komen aan de muziekaanvragen van de gasten en de zaal in Carnavalsstemming brengen.
Het belooft opnieuw een drukke en gezellige avond te worden. Dus trek je mooiste, leukste of gekste carnavalskleren aan. De SkateSwing start om 19.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en voor kleine en grote groepen te reserveren via deze site.