R.C. De Oude Molen

Teambuilding NK Team

    DSC_0014

Nog een paar dagen en dan is het zover. Het NK Show rijden in Almere. Afgelopen zondag 1 febr. had het team een laatste grote baan training in Valkenswaard. Nog even alles doornemen de laatste puntjes op de I en even voelen hoe het op de grote baan gaat, de juiste afstanden en de juiste plekken.

Hier voorafgaand had het team met de trainers een teambuilding. Het begon allemaal om 13.00. Iedereen had iets lekkers gemaakt en de hele bar stond vol met eten. Salade, hartige taarten, worstjes in bladerdeeg, lasagne, versierde cakejes en nog veeeeeeeel meer!!!!
DSC_0001    DSC_0003

Nadat iedereen al die lekkere dingen had geproefd en zijn/haar buik vol had gegeten moest er eerst een foto worden gemaakt van het team in de nieuwe trainingspakken. Deze trainingspakken zijn gesponsord door Van Lieshout Specicon. Dus het hele team wat die dag aanwezig was konden samen met Jan en Marion van Lieshout op de foto. Even iedereen op zijn plaats, een paar proeffoto’s en de foto was gemaakt. De trainingspakken worden gedragen met de technische wedstrijden en de Show wedstrijden. Dus aankomende zaterdag in ons nieuwe tenue naar het NK.

Na deze foto-shoot kon de teambuilding beginnen. Stephie en Marion hadden wat spelletjes bedacht. De groep werd in 4 teams van 9 personen verdeeld, telkens streden 2 groepen tegen elkaar.

Er waren verschillende spelletjes zoals blikjes balanceren, je moest precies zoveel drinken dat je het blikje schuin op het randje kon laten balanceren.

Daarna moest je via een rolmaat een pingpong balletje in een bekertje laten rollen, sommige hadden er echt handigheid in en rolde menig balletje het bekertje in.

Toen kwam er een spel voor de lenige onder ons, er moesten papieren zakjes verplaats worden met je mond, alleen je voeten mochten de grond raken. Het zakje moest je naar een ander figuur brengen en moest op volgorde neergezet worden.
DSC_0023    DSC_0010

Het ander team moest ondertussen pingpongballen opstapelen, dit was er moeilijk, niemand kwam verder dan 2 balletjes.

Bij het laatste spel moesten watjes via de neus naar de ander tafel gebracht worden. De neus werd ingesmeerd met vaseline en dan moest het watje blijven plakken. Op de andere tafel stond een pan waar de watjes in moesten..

DSC_0032    DSC_0057

Er waren nog meer spelletjes maar de tijd was op. Iedereen moest zich gaan klaarmaken voor de training in Valkenswaard.

Het was een leuke en gezellige middag. We hopen dat deze teambuilding bijdraagt tot een goed en gezellig NK Show rijden.

DSC_0019

Iedereen heel veel succes gewenst.

DSC_0027    DSC_0034