R.C. De Oude Molen

teamwedstrijd 2 en 3 november

Op zaterdag 2 november was de eerste dag van de teamwedstrijd, die ook dit jaar weer bij KRC Rolling in Nieuwegein plaats vond.

Vandaag stonden de rolrinckels en prepupillen op het programma.

We begonnen met de prepupillen B/C. Daar deden 7 teams aan mee, waarvan 2 van de Oude Molen.

In team 1 zaten Min-Hee Jansen, Luca Essers en Chloë Donkers. En team 2 bestond uit Aurora en Arianna Lopreiato en Lana Vogels.

Daarna waren de prepupillen A/B. Hier aan deden 4 teams mee. Het niveau lag hoger dan de eerdere klasse. Ons team bestond uit Nakeysha Habraken, Jill Donkers en Pleun Willems. Deze dames hebben allemaal keurig netjes gereden.  Zij  sleepten het brons in de wacht.

Na de pauze waren de rolrinckels A/B aan de beurt. Dat is natuurlijk de groep met het hoogste schattigheidsgehalte.

Hierbij deden van de Oude Molen 2 teams mee. In team 1 zaten Ilse v Melis, Cloë de Ridder en Daantje Romonesco. En bij team 2 Marit vd Kerkhof, Anouk Verbugt en Saar Willems. De niveauverschillen waren heel groot. Er zaten kinderen bij waarvan dit pas de 2e wedstrijd ooit was, terwijl anderen al bijna prepupil zijn. Voor Ilse was het allemaal iets te spannend en zij hield er midden in de kür mee op. Alle pogingen om haar weer de baan op te krijgen waren te vergeefs.

Gelukkig had zus Anne bij de rolrinckels B/C wel goed gereden, dus mocht ze ’s avonds toch nog mee naar de MacDonalds!

En tenslotte kwamen de rolrinckels B/C. In deze klasse die uit 8 teams bestond, werden we vertegenwoordigd met 1 team. Deze bestond uit Luna Hurkmans, Anne van Melis en Carmen Raaijmakers.  Alle drie reden heel netjes en werden daarvoor ook beloond. Zij mochten de zilveren medaille mee naar huis nemen.

Met 2 prijzen reden we, na een pitstop bij de Mac, weer richting huis.
Al met al was het een lange, maar wel  gezellige en geslaagde dag.

Teamwedstrijd 3 november in Nieuwegein


Zondag was de 2e dag van de teamwedstrijd. Als 1e team tot 12 jaar:

voor De Oude Molen reden Michelle, Kimberly en Floortje.

Voor Floortje was het haar laatste technische wedstrijd. Helaas gaat ze stoppen met het vrijrijden en figuren. Ze heeft een nette kür gereden en was tevreden. Ook Michelle heeft een goede kür gereden en is altijd  blijven staan. Kimberly sloot af, helaas was ze heel zenuwachtig. Ze heeft niet gereden naar haar kunnen, maar we weten dat het ook anders kan. Gelukkig hebben ze een hele leuke en gezellige dag!!!


Het 2e team 12-14 jaar: Josseline, Julia en Janne. Julia opende met een goed uitgevoerde kür,  Josseline kan terug kijken op een mooie kür maar  Janne heeft onder haar kunnen gereden, het wilde niet helemaal lukken. Maar belangrijk is dat ze een leuke dag hebben gehad.

Het 3e team 14-16 jaar: Lisanne, Djailey en Lianne. Djailey koos om alles op voorruit te springen zodat de B waardering wat hoger uit zou komen. Helaas lukte toch niet alles. Lisanne was tevreden, alleen op het laatste moment ging het mis, bij een pasje ging ze onderuit, wat eigenlijk best hilarisch  was. Lianne sloot het geheel mooi af en reed een prima kür.


Het 4e team 16+: Natashka, Dylona en Marloes Natashka reed een prima wedstrijd ondanks de weinige trainingsuren, Marloes reed een mooie kür net als Dylona met als resultaat een mooie 2e plaats.
Het was voor iedereen een leuke en gezellige dag geweest, zowel voor de rijdsters als de supporters.  Met natuurlijk even een tussenstop bij de M op de terugweg.

  
Uitslag: 1e team  3e plaats                                                      2e team 4e plaats

 

3e team 4e plaats                                                                     4e team 2e plaats