R.C. De Oude Molen

Unieke KerstROLLERshow de ROL-lympics

 

Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 14 en zondag 15 december een bijzondere ROLLERshow. Dit spektakel vindt plaats in het –zelfgebouwde- rolschaatstheater in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk. Kaartjes voor dit unieke evenement zijn te koop via deze website en bij diverse voorverkoopadressen in de regio.

 

Alle leden –van klein tot groot- willen het publiek laten kennismaken met én genieten van de bijzondere rolschaatssport in een daverende Show. Showrijden op rolschaatsen is een lust voor het oog. Kleine en grote groepen ‘vertellen’ verhalen. In deze KerstROLLERShow  is de rode draad een enorm sporttoernooi: de ROL-lympics. Werkelijk alles wat daarbij van belang is, komt aan bod. Van een grootse opening, strijd van de sporters, levende medailles, mascottes, emoties, verbroedering van alle landen, tot beveiliging en de media. Met een rijke fantasie worden alle thema’s op verrassende wijze uitgewerkt en op rolschaatsen vertolkt.

Een sublieme combinatie van muziek, kleding, attributen en decors met een wervelende dans op rolschaatsen, vol vaart en ritme. Niets is hetzelfde bij RC De Oude Molen. Tal van choreografen en trainers zijn een jaar lang aan het werk geweest om schitterende nummers te creëren. Het programma biedt een gevarieerde mix waarmee de rollerclub het publiek aangenaam wil vermaken.

Het peloton Kunstrolschaatsers varieert van leden die meedraaien in de top, nationaal en internationaal, tot beginnende leden. De eigen ploeg wordt uitgebreid en aangevuld met gasten, op sportief en muzikaal gebied. Die combinatie en mix maakt van het geheel een zeer boeiende voorstelling.

De Show heeft de gezellige sfeer en ambiance van een vereniging. Het wordt geheel gedragen door vrijwilligers, die niet terugschrikken van een professionele aanpak. Een prachtig pakketje voor een heerlijke middag of avond genieten.

De ROLLERshow wordt gereden in de, tot rolschaatstheater verbouwde, sporthal D’n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk.

 

Zaterdag 14 december 19.00 uur.

Zondag 15 december 11.00 en 16.00 uur.

Kaarten in de voorverkoop kosten €11,-

(jonger dan 12 en ouder dan 65 €9,-)

 

Na 7 december zijn kaarten te koop voor €12.50

De Voorverkoop gaat bijna van start.