R.C. De Oude Molen

Voorbereiding kerstROLLERshow vervolg

Ook de oudere leden van RC de Oude Molen zijn druk  aan het trainen voor de kerstshow.

Zij laten in verschillende nummers de aspecten van een groot sportevenement zien.

 

Verschillende landen presenteren zich in dit grootse sport weekend, ook worden er sporten gepresenteerd die tot nu toe nooit mee hebben gedaan zoals de rolschaatssport. Een peloton goed getrainde rolschaatsters laat zien dat snelheid dynamiek en show heel goed samen kunnen gaan, zo goed zelfs dat je een achtervolging van de eigen schaduw kunt beleven.

Ook is de pers aanwezig om verslag van dit evenement te doen op radio, tv en natuurlijk de krant.

Dit evenement kan alleen tot stand komen door de enorme inzet van vrijwilligers, het naaiatelier boven dat voor de kleding zorgt, zodat er iedereen goed uitziet.

De werkgroep mogen we natuurlijk ook niet vergeten, zij werken op verschillende locaties aan de attributen en volgens betrouwbare bronnen zitten ze geheel op schema. Ook zorgen zij ervoor dat de nieuwe sporthal D’n Ekker wordt omgetoverd in een mooi theater waar dit prachtige evenement plaatsvindt.

Donderdag en vrijdag voor de show hebben we weer op gezette tijden een update, hier laten we jullie zien hoe de sporthal verandert in een mooi theater en laten we een blik achter de schermen zien.

 

Wij wensen iedereen rijdsters en vrijwilligers heel veel succes toe zowel voor als tijdens de show.

 

(Promo film uit 2011)