R.C. De Oude Molen

Twee keer zilver en twee keer brons bij NK Show

 

 

Bij het spannend Nederlands Kampioenschap Showrijden presteerde de ploeg van RC De Oude Molen prima. Jeugdteam 1 en het Kwartet pakten het zilver. De Kleine Groep en het Cadet Kwartet pakten het brons.

Negen Nederlandse rolschaatsverenigingen maakten er in Almere een prachtig kampioenschap van. Allerlei thema’s werden op verrassende wijze uitgewerkt en vol vuur op de baan gebracht. Een lastige klus voor de jury om alles te beoordelen en te voorzien van een score.

De tribune van het topsportcentrum in Almere was erg groot. Op die tribune een grote groep supporters van RC De Oude Molen. Zij zagen het team formidabel presenteren en prima plekken veroveren. Naast het zilver en brons veroverde het Jeugdteam 2 nog een mooie vierde plaats. Een vierde plaats met een gouden randje, want ze waren de beste van alle jeugdteams NL.

De club mag zeker tevreden zijn met de bereikte resultaten.

Tijdens de afsluiting van het Kampioenschap werden ook direct de nominaties voor het EK Show bekend gemaakt. Alle nummers die de plaatsen 1, 2 en 3 hebben bereikt, mogen deelnemen aan het EK Show.

Het uitgebreid verslag van het Kampioenschap, met heel veel foto’s, is zeer binnenkort te zien op deze site.