R.C. De Oude Molen

Tweede B-wedstrijd van het seizoen

In het weekend van 11 en 12 mei werd de tweede B-wedstrijd van dit seizoen gereden in Zaandam. 20 rijdsters van RC de Oude Molen deden hier aan mee in de klasses rolrinckel t/m espoir, bij zowel het vrijrijden als dansen. De afgelopen maanden hadden zij hard getraind om hun kür nog beter te rijden dan de vorige keer.

Op zaterdag begonnen de jongste rijdsters. Kiki van Zutphen, Jana Lesi en Noralin Schmeits hebben bij de rolrinckels mooie küren laten zien. Kiki is 5e geworden, Jana 10e en Noralin 12e.

 

Bij de prepupillen B1 namen bij sommige rijdsters de zenuwen de overhand en reden zij de kür niet helemaal zoals het hoorde. Ondanks dat hebben zij toch wat moois neergezet. Minthe Schmeits is 9e geworden, Jinte Langeveld 10e, Lotte van Zutphen 15e, Brechje Sleegers 19e, Marit van Bakel 21e, Demi Slegers 23e.

 

 

 

Bij de prepupillen B2 reed Manouk vd Biggelaar een nette kür en hiermee is ze 15e geworden.

Juul Ova, Janne Kantelberg en Elize vd Meulengraaf reden in de klasse pupil B1. Zij lieten alle drie een hele nette kür zien, veel verbetering t.o.v. de vorige wedstrijd. Juul is 8e geworden, Janne 12e en Elize 13e.

Maria Zdziech liet in de klasse pupil B2 een mooie kür zien en is hiermee 10e geworden.

Op zondag waren de oudere klasses aan de beurt, tots t/m espoir. Jelilly Meinhardt reed in de klasse tots een super mooie kür en is hiermee zelfs 2e geworden.

 

Bij de mini’s reden Eline Verboven en Danique Gilsing hun kür beide naar kunnen en zijn hiermee erg tevreden. Eline is 9e geworden en Danique 10e.

Anne vd Aa reed bij het vrijrijden in de klasse espoir helaas niet haar kür naar kunnen en moest genoegen nemen met een 6e plaats.

Bij het dansen in de klasse espoir reden Anne van Melis, Anne vd Aa, Danique de Groot, Danique Gilsing en Eline Verboven. Anne van Melis reed super goede verplichte dansen, waarmee ze voorlopig 2e stond, de rest reed hun verplichte dansen naar kunnen. Bij de vrije dansen werden er hele mooie dansen gereden, waardoor de meeste nog wat plaatsjes klommen in het eindklassement. Anne van Melis is 4e geworden, Anne vd Aa 9e, Danique de Groot 10e, Eline 14e en Danique Gilsing 19e. Het was een lang weekend, maar iedereen is tevreden over de resultaten.