R.C. De Oude Molen

Zomershow 2019 ‘De Mini-Rollergames’

Op zondag 23 juni is het weer zover: de jaarlijkse zomershow van RC de Oude Molen. Deze show wordt gereden door onze jongste leden, tot ongeveer 10 à 11 jaar.

Ieder jaar zetten zij ondanks hun jonge leeftijd een spetterende show neer. Dit vergt heel veel training en voorbereiding want we willen dat alles klopt. Niet alleen het decor, maar ook het samenspel, de mimiek en natuurlijk het schaatsen moet worden afgestemd op elkaar. Voor de jonge meiden vergt het veel discipline, want er moeten heel veel nummers worden ingestudeerd.

Al vele thema’s passeerden de revue. Van sprookjes en musicals tot een reis om de wereld. Vorig jaar was het een show vol musicals, er kwamen allerlei soorten musicals aan bod, zoals Annie, Ciske de Rat en Mary Poppins, het was een geweldige show!

Dit jaar komen er veel verschillende sporten van de Olympische Spelen aan bod, zoals boksen, skiën, volleybal, synchroonzwemmen en nog veel meer. Kortom; het wordt één groot feest. Wil jij onze jongste leden zien schitteren op rolschaatsen? Kom dan 23 juni kijken!

Er zijn 2 shows, namelijk om 13.00 en om 16.00 uur. De entree bedraagt €5,00.

Kaarten zijn vooraf te bestellen op kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl. De kaartverkoop begint op dinsdag 21 mei. 

Vanaf dinsdag 21 mei is Ilse van Ham tussen 18.30 en 19.15 aanwezig in de kantine in de rollerhal, bij haar kun je kaartjes kopen en/of ophalen.