R.C. De Oude Molen

Eerste danswedstrijd A-klasse

Eerste danswedstrijd voor RC de Oude Molen

In het weekend van 13 en 14 april vond de eerste danswedstrijd van het seizoen plaats voor de A-klasse en nationale klasse in Kerkdriel. Negen rijdsters van RC de Oude Molen deden hier aan mee. Er zijn twee podiumplaatsen behaald.

Op zaterdag waren de jongste klasses aan de beurt. Bij de tots reed Dieneke van Dommelen haar eerste danswedstrijd. Ze reed hele nette dansen en is daarmee 8e geworden.

Bij de mini’s reed Juul Ova ook haar eerste danswedstrijd. Ze vond het erg spannend, maar ze had hard gewerkt voor deze wedstrijd en dat heeft ze ook laten zien. Gwenn reed goede dansen en is gemotiveerd om nog harder te werken voor de volgende wedstrijd. Gwenn is 2e geworden en Juul 8e.

Bij de espoirs reden Saar Willems en Cloë de Ridder nette verplichte dansen zien. Cloë liet bij haar vrije dans zien dat ze deze al goed onder controle heeft en reed een nette dans. Saar vermaakte iedereen met haar leuke dans en uitstraling. Cloë is 8e geworden en Saar 9e.

Op zondag waren de oudere klasses aan de beurt. Bij de nationale klasse reed Anouk vd Akker twee nette verplichte dansen en een mooie en emotionele vrije dans. Jill Donkers reed haar verplichte dansen wat minder goed, maar maakte dit helemaal goed met haar vrije dans. Kimberly van Schijndel reed heel goed en dat resulteerde in een verdiende 1e plaats. Jill is 5e geworden en Anouk 7e.

Bij de junioren reed Chloë Donkers voor het eerst een stijldans. Helaas was ze wat voorizhcting en kwam de dans er niet uit zoals ze hem kan. Haar vrije dans reed ze netjes. Ze is hiermee 6e geworden.