R.C. De Oude Molen

Zomershow meer dan geslaagd

 

Zondag 16 juni was het genieten bij RC De Oude Molen want er werd een schitterende musical opgevoerd. De tribune zat bomvol trotse ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms, neefjes, nichtjes, buren, klasgenootjes, bekenden en andere belangstellenden. Iedereen genoot volop van al het moois er op de baan te zien was.

 

De rollerhal was met vereende krachten schitterend veranderd in een waar theater. Daantje, Fleur, Carmen, Lana, Luna, Elisabeth, Jill, Lana, Pleun, Noortje, Anne,  Saar, Pip, Noah, Aurora, Eline, Danique, Cloë, Anouk, Marit en Ilse maakten er samen een geweldige uitvoering van. Ze reden het verhaal van Annie, het weesmeisje. In het weeshuis moet ze hard werken samen met haar lotgenoten. Annie heeft geluk want ze mag een weekendje logeren bij de schatrijke Oliver Warbucks. Samen gaan ze op zoek naar haar echte ouders, maar uiteindelijk adopteert Oliver Annie. Een leuk verhaal zeer boeiend verbeeld door de jonge leden van RC De Oude Molen.

Schitterende kostuums in alle soorten en maten, prachtig decor met de beamers en vooral de stralende artiesten. Met solo’s en dansen in grote en kleine groepen maakten ze er een prachtige voorstelling van. Van begin tot eind was het prachtig om te zien. Ze hebben ruim 200 mensen laten genieten van een prachtige vertolking van de musical Annie.

 

Met dank aan trainers Femke, Hanneke, Astrid en Shirley, en alle vrijwilligers voor en achter de schermen.

Alle artiesten kunnen nu gaan genieten van een welverdiende vakantie. Na de vakantie gaan ze snel weer hard aan het werk om te trainen voor hun aandeel in de KerstROLLERshow.

Het was fantastisch!

Binnenkort meer informatie over de foto’s en film