R.C. De Oude Molen

Zomershow ‘Musicals on wheels’

Op zondag 10 juni is het weer zover: de jaarlijkse zomershow van RC de Oude Molen. Deze show wordt gereden door onze jongste leden, tot ongeveer 10 à 11 jaar.

Ieder jaar zetten zij ondanks hun jonge leeftijd een spetterende show neer. Dit vergt heel veel training en voorbereiding want we willen dat alles klopt. Niet alleen het decor, maar ook het samenspel, de mimiek en natuurlijk het schaatsen moet worden afgestemd op elkaar. Voor de jonge meiden vergt het veel discipline, want er moeten heel veel nummers worden ingestudeerd.
Al vele thema’s passeerden de revue. Van sprookjes en musicals tot een reis om de wereld. Vorig jaar was het een muzikaal spektakel, er kwamen allerlei muziekstijlen aan bod. Elvis Presley, ABBA en een gospel koor, het was een geweldige show!
Dit jaar komen er allerlei verschillende musicals aan bod tijdens de show, zoals bijvoorbeeld Annie, Mary Poppins en Pinokkio en nog veel meer. Kortom; het wordt één groot feest. Wil jij onze jongste leden zien schitteren op rolschaatsen? Kom dan 10 juni kijken!
Er zijn 2 shows, namelijk om 13.00 en om 16.00 uur. De entree bedraagt €5,00.
Kaarten zijn vooraf te bestellen op kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl.

Op dinsdag tussen 18.30 en 19.15 is Ilse van Ham aanwezig in de kantine in de rollerhal, bij haar kun je kaartjes kopen en/of ophalen.