R.C. De Oude Molen

A-Klasse wedstrijd 17 en 18 maart 2018


Afgelopen weekend waren de A-Klasse wedstrijden in Moerkapelle en Zaandam

Op zaterdag mochten de Supermini’s, Mini’s en de Espoirs laten zien wat ze konden. Voor een aantal was het de eerste keer dat ze in d A-klasse mochten rijden.

Supermini:
In deze klasse deden Jelilly Meinhardt en Gwenn Gilsing mee. Ze reden twee verplichte dansen: een foxtrot en een tango. De foxtrot ging bij beide meiden erg netjes. De tango reed Gwenn heel strak en behaalde daarmee de eerste plaats. Jelilly wankelde een beetje en kwam op de 4e plaats terecht.

Mini:
Saar Willems reed haar eerste A-klasse wedstrijd met dans. Ze reed netjes op muziek met beide dansen en reed naar kunnen. Ze behaalde een 7e plek.

Espoir:
Naila Raaijmakers en Cloë de Ridder startte vandaag in een hogere klasse dan vorig jaar. Bij de espoirs heb je naast de verplichte dansen ook een vrije dans. De verplichte dansen gingen bij allebei de meiden best goed, maar weten nu waar de verbeteringen zitten. Na de vrije dansen wisten ze nog wat plekken in te halen. Cloë werd 13e en Naila 14e in een zware categorie.

 

Op zondag reden de wat oudere rijdsters

Chloë Donkers behaalde haar test afgelopen maand en mocht dus starten bij de jeugd. Haar verplichte dansen gingen netjes en stond ze 9e. Helaas kwam ze bij de vrije dans ten val en zakte ze naar de 11e plaats. Chloë had een blessure aan haar arm, wat haar wedstrijd belemmerde.
Kimberly van Schijndel kon vanwege een blessure niet meedoen aan deze wedstrijd