R.C. De Oude Molen

clubkampioenschappen van RC De Oude Molen was een geslaagde dag.

Zaterdag 13 mei was het dan zo ver: de clubkampioenschappen van RC De Oude Molen. Voor het eerst in een erg lange tijd is het weer georganiseerd. En wat is het een geslaagde dag geweest!

In de ochtend werd nog snel de buitenbaan droog getrokken, want daar lagen nog een aantal plassen van de regen op. Om 10.00 ging de wedstrijd van start. De baan was nog een beetje vochtig, maar gelukkig scheen de zon, waardoor dit snel is weggetrokken. De dag begon met de categorie pre-pupillen. 11 kinderen reden mee in deze categorie. Een aantal hadden wat last van zenuwen, maar ze hebben allemaal een mooie kür laten zien!

Uitslag pre-pupillen:
1 Gwenn Gilsing
2 Isa Smits
3 Joni Toelen
4 Jelilly Meinhardt
5 Dieneke van Dommelen
6 Ilse van Melis
7 Daantje Romonesco
8 Elisabeth Jansen
9 Maria Zdziech
10 Fenne Migchels
11 Pim van Berlo

Hierna was het de beurt aan de cadetten. Er was ondertussen al veel publiek binnen komen stromen om iedereen aan te moedigen. De wedstrijd van de cadetten was erg spannend, want de punten lagen allemaal erg dicht bij elkaar. Alle drie hebben ze een prima kür laten zien en uiteindelijk heeft Michelle de eerste plaats behaald.

Uitslag cadetten:
1. Michelle de Koning
2. Kimberly van Schijndel
3. Chloë Donkers

Terwijl de zon nog steeds lekker op de baan scheen waren de rolrinckels aan de beurt. Vier meiden deden mee in deze categorie. Janne heeft hierbij een foutloze kür laten zien, waarmee ze de eerste plaats veroverde. Ook de andere meiden hebben een nette kür gereden, ze hebben allemaal laten zien wat ze kunnen.

Uitslag rolrinckels:
1 Janne Kantelberg
2 Manouk vd Biggelaar
3 Merel Speek
4 Noek Verhagen

Ondertussen was het al middag, tijd voor de lunch! De club had een lunch georganiseerd voor iedereen. Aan een lange tafel heeft iedereen genoten van lekkere broodjes en fruit. Weer even opladen om er in de middag weer tegenaan te gaan! Nadat iedereen klaar was met eten was er nog even tijd om te gezellig samen te spelen.

Om 13.30 ging de wedstrijd verder met de categorie mini’s. Helaas begon het tijdens deze categorie een beetje te regenen, maar onze bikkels reden gewoon door alsof er niets aan de hand was!

Uitslag mini’s:
1 Cloë de Ridder
2 Naïla Raaijmakers
3 Laura van Zelst
4 Danique de Groot
5 Anne vd Aa
6 Pleun Willems
7 Anouk Verbugt

Na een klein regenbuitje was het de beurt aan de oudste rijdsters van de dag: de senioren. Marloes en Ingrid hebben beide een prima kür laten zien.

Uitslag senioren:
1. Marloes Kluijtmans
2. Ingrid Biemans

Na de oudste, was het nu de beurt aan de jongste en nieuwste leden van de club: de starters. Maar liefst 16 kinderen die er nog niet zo heel lang onder zitten lieten zien was ze de afgelopen maanden al allemaal hebben geleerd. Ze hebben het allemaal super goed gedaan. Door de zenuwen wisten sommigen niet meer precies wat ze moesten doen, maar met wat hulp is dit helemaal goed gekomen. Het was voor allemaal de eerste keer dat ze een wedstrijd reden en het smaakt naar meer!

Uitslag starters:
1 Elize vd Meulengraaf
2 Esther van Hout
3 Kiki Kemps
4 Demi Slegers
5 Nina van Eck
6 Ella Weekamp
7 Brechje Sleegers
8 Liz vd Heuvel
9 Sara Toumas
10 Jayda vd Vossenberg
11 Sylvia Toumas
12 Nynke Verhees
13 Noor vd Loo
14 Meike Meeusen
15 Robin Kleij
16 Jane van Zeeland

Na de starters was het de beurt aan de supermini’s, zij hebben al wat meer ervaring met wedstrijden. Ondanks dat waren er bij een aantal toch erg veel zenuwen, waardoor ze niet alles hebben laten zien wat ze kunnen. Maar de meeste hebben de zenuwen goed onder controle weten te houden en hebben een erg nette kür laten zien!

Uitslag supermini’s:
1 Laura Jacobs
2 Saar Willems
3 Anouk vd Akker
4 Eline Verboven
5 Luna Hurkmans
6 Danique Gilsing
7 Lana Raaijmakers

De supermini’s waren de laatste klasse voor het vrijrijden, nu was het de beurt aan de dansers.
Vier meiden hebben hun vrije dans laten zien. Hier en daar wat kleine foutjes, maar ondanks dat hebben ze allemaal een nette dans laten zien!

Uitslag cadet dans:
1 Floortje van Oss
2 Jill Donkers

Uitslag junioren dans:
1. Julia van Zutven
2. Janne van Lieshout

Tijdens de prijsuitreiking was er ook nog even aandacht voor onze pechvogels, zij konden vandaag niet meedoen door een blessure. Floor Martens, Luna van Rossum en Anne van Melis hebben helaas niet mee kunnen doen, wij wensen hun veel beterschap toe!

Wij willen graag de juryleden bedanken die vandaag de hele dag voor ons hebben klaargestaan om iedereen te beoordelen. Ad, Addy, Dimphy, Marcia en Shirley heel erg bedankt! Daarnaast willen wij ook het rekenbureau bedanken: Cor van Vijfeijken heeft de hele dag alle punten bij elkaar opgeteld en gezorgd dat dit allemaal goed verliep. Cor, heel erg bedankt!

Ook willen wij al onze vrijwilligers bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Het is een erg gezellige en geslaagde dag geweest. Ook het publiek wat in grote getalen is komen kijken heeft genoten van deze zonnige dag. Het is erg leuk om alle ouders weer eens te zien, die je normaal niet zo vaak ziet. Zeker voor herhaling vatbaar!

 
170514 Uitslagen Club wedstrijden 13 mei 2017