R.C. De Oude Molen

Extra lessen

Afgelopen maandag heeft Shirley een extra training gegeven aan onze schaatssters. Hier is vooral extra aandacht gegeven aan houding, uitstraling, landingen (van de sprongen) en zelfvertrouwen! Ook Marloes heeft vandaag extra trainingen schaatsvaardigheid gegeven.

Zo vlak na het EK op de baan staan met zo veel kinderen is toch zeker een hele prestatie. Via deze weg willen we Shirley en Marloes bedanken voor deze goede initiatieven.

Natuurlijk zijn wij de inzet van alle anders trainsters en vrijwilligers niet vergeten en ook hier zijn wij heel blij mee maar ook deze extra activiteiten komen onze prestaties op de baan zeker ten goede en zijn bijzonder welkom.

Trainingsdag 4 Mei
image3   image2
4 Mei werd er een trainingsdag georganiseerd in onze eigen rollerhal. De trainingsdag was bedoeld voor een betere uitstraling, houding, en schaatsvaardigheid. Shirley Westhoff heeft dit samen met Birgit van Berlo voor elkaar gebracht. Er waren zo’n 27 leden die aan deze dag hebben deelgenomen. Verspreid door de dag, in verschillende groepjes hebben de jongste leden gewerkt aan heel veel verschillende vaardigheden. Van schaatsen op de maat van de muziek, naar tegendrieen op de maat van de muziek. De wat oudere leden hebben gewerkt aan hun technische kur. Het was een hele gezellige en leerzame dag, die zeker voor herhaling vatbaar is!
image4