R.C. De Oude Molen

Gezellige Carnavals SkateSwing


Op zaterdag 18 december werd er een Carnavals SkateSwing georganiseerd door RC de Oude Molen. Vele kinderen vonden hun weg naar de Rollerhal in hun mooiste Carnavals Outfit. Er werd flink rondgereden op Skeelers, Skates en rolschaatsen. De muziek was natuurlijk in de Carnavals sfeer en het licht…. Dat was deze keer anders als anders.
  
Wietse onze licht en geluidsman van de SkateSwing heeft altijd ideeën en plannen. Nu kon hij een van zijn ideeën uitwerken. Samen met Leon Verbugt (van Verbugt Speciaalbouw) hebben ze een ronde ring aan het plafond gemaakt waar verschillende verlichtingen aan gemonteerd kunnen worden om de SkateSwing nog een mooiere uitstraling te geven. Dit werd natuurlijk meteen tijdens deze SkateSwing toegepast. Samen met deze uitbreiding van het licht, het geluid en de rook leek de Rollerhal nog meer op een discotheek waar de jeugd van Laarbeek en verre omgeving een hele gezellige avond hebben gehad.

Onze volgende SkateSwing is op zaterdag 25 maart. Dus heb je een feestje of wil je gewoon een gezellige avond met vrienden en vriendinnen, houd dan deze avond vrij en reserveer via deze site.