R.C. De Oude Molen

Huldiging NK Groepen

Dinsdag 14 februari werden de NK deelneemsters van RC de Oude Molen in het zonnetje gezet vanwege de mooie prestaties tijdens het NK Showrijden in Almere op 11 februari. Maar liefst 4 Bekers brachten onze teams mee naar Beek en Donk. Waaronder een eerste plaats bij het jeugdkwartet.

Vanaf 19.00 uur druppelde de bezoekers de Rollerhal binnen waar zij verwelkomd werden met koffie en iets lekkers. Ook radio en tv uit Gemert en Beek en Donk waren aanwezig. Tijdens de koffie konden de leden, ouders en andere belangstellenden nog nagenieten van foto’s en filmpjes die gemaakt zijn van de wedstrijd. Ook een VLOG van het trainingskamp in mei vorig jaar konden we nog een terugkijken.

 

 
Om half acht werd begonnen met het feliciteren van de groepen.
Zij kregen allen uit handen van het bestuur een mooie bos bloemen. Elk team werd voorgesteld en via de beamer zag je foto’s en het filmpje wat gemaakt was tijdens het NK.
Als laatste werd het jeugdkwartet naar voren geroepen die dit jaar zichzelf Nederlands Kampioen mogen noemen.

Door Radio Kontakt en Omroep Gemert werd dit alles op film en foto vastgelegd en werden er diverse interviews gehouden.
Als slot nog een verrassing, een kleine vuurwerkshow op de buitenbaan.

Trots zijn wij als vereniging op alle rijdsters, trainsters en begeleiding. Zij hebben het afgelopen jaar hard getraind en gewerkt en wat beloond werd met een mooi resultaat.