R.C. De Oude Molen

Technische wedstrijdseizoen gaat weer van start!

De KerstROLLERshow en NK show zijn pas net achter de rug, maar de rijdsters van RC De Oude Molen hebben ondertussen hard doorgetraind en zijn bijna klaar voor de technische wedstrijden. Het weekend van 11 en 12 maart is het de beurt aan de beginners voor zowel figuren, vrijrijden als dansen. Een week daarop is de A-klasse wedstrijd voor dansen en een week later de A-klasse wedstrijd voor figuren en vrijrijden. Voor de dansers betekend een nieuw jaar weer nieuwe verplichte dansen en vrije dansen, voor de vrijrijders vaak een nieuwe kür of een klasse hoger en voor de figuursters ook een klasse hoger met nieuwe onderdelen.

Beginnerswedstrijd Valkenswaard
In deze drie weekenden komen maar liefst 31 rijdsters uit voor RC De Oude Molen. Te beginnen bij de beginnerswedstrijd van zaterdag 11 en zondag 12 maart. De jongste leden tot aan de pupillen mogen deelnemen aan deze wedstrijd. Voor Wiep, Noek en Floor nog extra spannend, omdat zij voor het eerst mee mogen doen. En in je eentje op een grote baan staat mét juryleden die naar je kijken, is toch best wel indrukwekkend!! In Valkenswaard, waar deze wedstrijd zal plaatsvinden, zullen niet alleen zij, maar ook nog 18 andere rijdsters van RC De Oude Molen deelnemen.

Rolrinckel A: Wiep van de Kam
Rolrinckel B1: Janne Kantelberg
Noek Verhagen

Rolrinckel B2: Manouk van de Biggelaar
Merel Speek

Prepupil A: Dieneke van Dommelen
Floor Martens
Pim van Berlo

Prepupil B1: Fenne Migchels
Gwenn Gilsing
Ilse van Melis
Jelilly Meinhardt

Prepupil B2: Daantje Romonesco
Isa Smits
Joni Toelen
Maria Zdziech

Pupil A Dans: Gwenn Gilsing
Jelilly Meinhardt

Pupil B Vrijrijden: Elisabeth Janssen

Pupil B Dans: Daantje Romonesco
Danique Gilsing
Laura Jacobs
Saar Willems

A-klasse Dans Bergen op Zoom
Een weekend later is het de beurt aan de A-klasse dans. Maar liefst vijf rijdsters vertegenwoordigen op 18 en 19 maart onze vereniging. De verplichte dansen veranderen ieder jaar, dus ook wanneer je in dezelfde klasse blijft rijden. We zijn erg benieuwd hoe dat dit jaar uit gaat pakken! Julia van Zutven heeft haar test junioren gehaald en mag dit jaar voor het eerst in deze klasse uitkomen. In de klasse Junioren en Senioren is er behalve een verplichte en een vrije dans ook nog een Style dans. Erg lastig, maar ook zeker een uitdaging voor Julia en haar trainsters. Behalve Julia doen ook nog vier andere rijdsters mee:

Mini: Cloë de Ridder
Naïla Raaijmakers
Cadet: Floortje van Oss
Kimberly van Schijndel
Junior: Julia van Zutven

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE DEELNEMERSLIJST EN HET TIJDSCHEMA
Naamloze bijlage 00016

A-klasse Figuren en Vrijrijden Valkenswaard
De maand maart wordt afgesloten met de A-klasse wedstrijd voor Figuren en Vrijrijden. Op 25 en 26 maart is menig rolschaatsfanaat weer te vinden in Valkenswaard. De supermini’s t/m de aspiranten doen zowel figuren als vrijrijden op zaterdag en Cadet t/m Senior zijn op zondag aan de beurt. Saar voor het eerst in de klasse supermini. Naïla, Anouk en Laura v Z nieuw in de mini’s. Chloë voor het eerst in de Jeugd figuren en Birgit nieuw bij de Senioren figuren. Dat wordt vast en zeker een spannende wedstrijd!

Supermini: Laura Jacobs (vrijrijden)
Saar Willems (vrijrijden)
Mini: Anouk Verbugt (vrijrijden)
Cloë de Ridder (figuren/vrijrijden)
Laura van Zelst (vrijrijden)
Naïla Raaijmakers (vrijrijden)
Cadet: Michelle de Koning (figuren/vrijrijden)
Jeugd: Chloë Donkers (figuren)
Senioren: Birgit van Berlo (figuren)
Marloes Kluijtmans (vrijrijden)

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE DEELNEMERSLIJST EN HET TIJDSCHEMA
Naamloze bijlage 00011

Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier!!