R.C. De Oude Molen

Huldiging Nederlands Kampioenen

Dinsdag 14 maart werden de Nederlands Kampioenen gehuldigd door Burgemeester van der Meijden op het Gemeentehuis in Beek en Donk. Ook de groepen die een podiumplek hadden gehaald werden in het zonnetje gezet.
Om 19.00 uur werden de rijdsters verwacht op het gemeentehuis. De Showcommissie, het bestuur en ouders van de rijdsters waren hierbij ook aanwezig.
We werden gastvrij ontvangen in de raadzaal met koffie, koek of een glas fris.
Alle rijdster zaten op een centrale plek in het midden, op de voorste rij natuurlijk de Nederlands Kampioenen met hun trainsters.
Burgemeester van der Meijden had zich goed voorbereid en hield enkele mooie toespraken. Ook liet hij de trainsters en de rijdsters aan het woord.

In zijn korte periode als burgemeester van Laarbeek heeft hij al enkele malen met onze vereniging te maken gehad. Hij was aanwezig tijdens onze 100e SkateSwing en was te gast bij onze KerstROLLERshow. Hier had hij samen met zijn vrouw erg van genoten en was van plan om dit jaar met het hele gezin te komen. Hier heeft hij natuurlijk ook de nummers van het NK gezien. Erg mooi vond hij de wisseling van de kleding met het verassingseffect. Mooi compliment van de burgemeester om te horen dat wij als “RC de Oude Molen” een PR functie hebben voor de Gemeente Laarbeek.

Alle rijdsters kregen een leuk en lekker cadeautje van de gemeente en de trainsters een mooie bos bloemen.
Tot slot bedankte het jeugdkwartet alle trainsters, zonder hen hadden ze dit nooit kunnen bereiken. Marloes bedankte nog de showcommissie voor hun inzet en het maken van alle kleding.
Dan nog met zijn alle op de foto, het was een leuk en gezellig uurtje op het gemeentehuis.
Gemeente Laarbeek bedankt voor jullie gastvrijheid.