R.C. De Oude Molen

Prima resultaten op NKD


Op 23 en 24 juni was het Nederlands Kampioenschappen Roldansen. 5 leden van de oude molen deden mee aan de wedstrijd in Mierlo.

Op zaterdag reden Chloë Donkers en Cloë de Ridder hun vrije dansen. Cloë begon de dag in de klasse espoir. Helaas reed ze de verplichte rondes niet naar kunnen en behaalde een voorlopige 13e plaats. Chloë liet in de klasse jeugd helaas ook niet zien wat ze kon en stond voorlopig 8e.

Op zondag kwamen ook de jongere leden in actie. Bij de supermimi’s, waar Gwenn Gilsing alle voorwedstrijden had gewonnen, kon Gwenn deze positie helaas niet vasthouden door de spanning. Ze werd na haar dansen nog heel knap 3e. Jelilly was ook wat gespannen en behaalde een 5e plaats. Saar Willems reed in de klasse Mini’s twee hele nette dansen en behaalde uiteindelijk een 8e plaats.

Daarna moest Cloë haar vrije dans laten zien. Ze reed die heel netjes maar maakte door de zenuwen wat foutjes. Ze zakte wat plaatsen en behaalde een 15e plaats. Chloë reed haar vrije dans prima maar was niet in staat haar plaats vast te houden. Ze werd 9e.

De meiden hebben dit seizoen veel geleerd en hebben veel progressie laten zien. Op naar volgend jaa