R.C. De Oude Molen

Rabobank Clubkas Campagne 2018

De leden van Rabobank Peel Noord mogen ook dit jaar weer online hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen en zo € 100.000,- verdelen. De stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze club krijgt.
Alle leden van Rabobank Peel Noord kunnen stemmen. Zij ontvangen per post een persoonlijke stemcode waarmee ze kunnen stemmen. Van 5 tot en met 30 april 2018 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club mag worden uitgebracht. Alleen klanten die vóór 1 februari 2018 lid zijn geworden van onze bank kunnen stemmen.
Stem op RC de Oude Molen!

Vraag ook buren, familie en vrienden op ons te stemmen. Help mee om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen en deel s.v.p. ook de Facebook en Instagram berichten welke er geplaatst zullen worden.
We hopen hiermee veel stemmen (= veel geld) te kunnen verzamelen!
Er mag per lid maar 1 stem per vereniging of stichting worden uitgebracht. Denk daarom s.v.p. ook aan onze buren Tafeltennisvereniging Een en Twintig. Zij vragen hun leden ook aan ons te denken.
Alvast bedankt!

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/peel-noord/sponsoring/