R.C. De Oude Molen

Rollerdisco voor jeugd Laarbeek en omstreken weer van start!

Zaterdag 28 september startte alweer het 15de seizoen van de SkateSwing avonden in de Rollerhal te Beek en Donk. Het wordt weer een leuke gezellige avond.

SkateSwing (een andere benaming voor rollerdisco) is al die jaren al een begrip bij de jeugd in Laarbeek en omstreken.

Bijna elke maand vindt er in de periode van september tot en met mei een rollerdisco plaats.

Kinderen vanaf ongeveer 6 jaar kunnen hier in een volledig tot discotheek omgetoverde Rollerhal helemaal uit hun dak gaan op swingende muziek. Ook zien we de laatste tijd steeds meer begeleidende ouders hun rolschaatskunsten ten toon spreiden. Een avond vol plezier voor jong en oud!

Naast de discotheek, chillhoek en springheuveltjes voor de waaghalzen, is er voor ouders een gezellige plek in de aparte kantine (met uitzicht op de baan) of gelegenheid om de skatekunsten op de baan te bekijken.

Mochten de kinderen gebracht en gehaald worden dan is er uiteraard toezicht op de baan en bij de uitgang om alles scherp in de gaten te houden.

De SkateSwing wordt de laatste jaren steeds drukker bezocht, mede als gevolg van de themafeesten die af en toe worden gehouden en vooral door de mogelijkheid om zeer goedkoop kinderfeestjes te reserveren. Kinderen krijgen hier namelijk naast de entree een eigen Skateswingkaart waar zij zowel een drankje als, snack, chips en een ijsje kunnen verkrijgen. Ze bepalen zelf wanneer ze uitrusten om van de kaart gebruik te maken. Elke groep wordt een groepsfoto aangeboden als leuke herinnering aan de avond.

Het is een ideale avond om kinderen een avondje uit te bieden waarbij ze ook nog eens zeer actief bewegen!

Ben je nieuwsgierig geworden? We zien je graag op een van onze SkateSwingavonden op skates bij ons op de rollerbaan! Locatie; Lage Heesweg 1, Beek en Donk. Noteer alvast de eerstvolgende data op 26 oktober en 30 november

Voor meer info en. reserveringen voor de kinderfeestjes; www.rcdeoudemolen.nl onder het kopje SkateSwing.