R.C. De Oude Molen

SkateSwing seizoen 2017/2018 weer geopend.

Zaterdag 30 september kan de jeugd van Laarbeek en omstreken weer genieten van een actief avondje uit. Na weken in de schoolbanken is het heerlijk om met vrienden en vriendinnen lekker actief bezig te zijn en veel lol te maken. Dat kan voor een luttel bedrag in de SkateSwing van RC De Oude Molen. Pak je skeelers uit de kast en kom gezellig om 19.00 uur naar de Rollerdisco aan de Lage Heesweg in Beek en Donk.

Van september t/m mei organiseert de rollerclub deze mega gezellige disco, voor de jeugd vanaf ongeveer 6 jaar. De hal wordt volledig omgetoverd tot superdiscotheek. Natuurlijk met blitse verlichting, een echte DJ, een chillhoek en springheuveltjes voor de waaghalzen. Er is toezicht (en hulp) op de baan, dus ouders kunnen in de gezellige kantine ook een avondje lekker ontspannen. Ouders mogen gratis naar binnen, en voor de kinderen kopen ze de leuke Sk8Card voor maar €5,95. Hiermee kunnen de kinderen zelf 4 keer iets lekkers bij de bar gaan halen, en natuurlijk is de entree in die prijs inbegrepen.
Omdat de hele avond gedragen wordt door enthousiaste vrijwilligers kan de club dit zo goedkoop aanbieden. De avond is uitermate geschikt om met een groepje vrienden en vriendinnen veel plezier te maken. Ook voor kinderfeestjes en buurtfeestjes is het de ideale gelegenheid: actief, gezellig, vertrouwd en betaalbaar. Kom zaterdag 30 september maar alvast proefdraaien. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De rollerdisco is te vinden in de rollerhal, aan de Lage Heesweg 1 in Beek en Donk. Iedereen is welkom en kaarten zijn te koop aan de kassa. Groepen adviseren we om de kaarten vooraf te reserveren, dan liggen ze, voorzien van de namen, al voor jullie klaar.

Data SkateSwing 2017: 30 september, 28 oktober en 25 november een speciale editie omdat RC de Oude Molen dit jaar 60 jaar bestaat, meer info hierover volgt nog.