R.C. De Oude Molen

Supergeslaagde Kienavond in de Zorgboog


Zaterdag avond 17 juni verzorgde RC de Oude Molen een kien avond in Zorgcentrum de Zorgboog. RC de Oude Molen bestaat dit jaar 60 jaar en wilden graag iets cadeau geven. Wij hadden het idee om de bewoners van Zorgcentrum de Zorgboog een leuke avond te bezorgen. Na overleg werd besloten om een kien avond te organiseren. Maar dan op een RC de Oude Molen wijze.

We wilden graag dat de avond geheel door ons werd verzorgd. De gasten werden ontvangen door drie hele jonge rijdsters op rolschaatsen die snoepjes uitdeelden aan de mensen. 

Wat oudere rijdsters hielpen waar nodig de gasten met kienen en verzorgde de koffie met vlaai. Als speciale gasten waren Fien en Rien uitgenodigd. 


Fien houdt erg van Kienen en Rien wilde wel eens van al die kien prijzen af. Hij had de kelder eens flink onderhanden genomen en op het moment dat Fien even naar het toilet moest zette hij vlug wat spullen op de loterij tafel, zoals de poes van Fien en de mooie tuinkabouter.

Er werd druk gekiend, vele prijzen voor één rijtje, twee dozen boodschappen voor elk 2 rijtjes. De hoofdprijs een volle kaart voor twee kaartjes voor KerstROLLERshow van onze vereniging. Deze werd gewonnen door Mevr. Verhoeven. (foto van mevr. en Marcel en Yvonne) Er waren zoveel prijzen dat we ook nog een loterij konden houden, zodat elke gast naar huis ging met een prijs. Dit is mede mogelijk gemaakt door de vele winkeliers van Beek en Donk die deze prijzen ter beschikking stelden.
 

Wij willen daarom Vishandel de Beer, Bloemsierkunst Fons, Shoeby, Tuincentrum De Biezen, Cafetaria de Smickel, Slagerij Brouwers, Bloematelier de 4 Seizoenen, Groenteboer ’t Hofke, Bakker van de Ven, Plus, Annet Mode, Yours Fashion, Etos, Jan Linders, Van Helvoort Boek en Kantoor, Mandenman Meubelen, Jan Linders, Emté en Bakkerij van de Mortel, heel erg bedanken voor hun sponsoring. Mede dankzij hun hebben wij deze avond voor de bewoners van de zorgboog kunnen organiseren.
Het was een zeer leuke en gezellige avond, iedereen heeft ervan genoten.