R.C. De Oude Molen

Verkoop pioenrozen voor World Roller Games

Donderdag 6 en vrijdag 7 juni tussen 17.30 en 20.30 uur gaan leden van RC de Oude Molen weer op pad om, huis aan huis, pioenrozen te verkopen in Beek en Donk. Deze prachtige, grote rozen worden in bosjes van 5 stuks aangeboden. Voldoende om een mooie vaas te vullen en tevens sponsort u hiermee de groep die in juli mee zal doen aan de World Roller Games in Barcelona.

Na een wisselend NK Show rijden in januari, waarin er mooie plekken werden behaald, maar ook een tegenvallend resultaat voor de grote groep, hebben zij zich toch weten te plaatsen voor de World Roller Games. Dit is het grootste evenement in de rolschaatswereld, een super gave ervaring. Aan dit alles hangt natuurlijk een kostenplaatje. Aangezien onze leden dit toch grotendeels uit eigen zak moeten betalen kan het verkopen van pioenrozen de kosten wat verlichten.

Dus gaat de deurbel op 6 of 7 juni, doe vooral open en koop een of meerdere bosjes rozen, waarmee u uw huis en uw humeur weer helemaal in de zomerstemming brengt! Het is ook mogelijk om bij de rollerhal rozen te kopen. Dit kan tussen 17.30 en 20.30 op de Lage Heesweg 1.